Huisbesturing was nog nooit zo gemakkelijk

Een huis met domotica maakt uw leven makkelijker: zonwering, verlichting, verwarming, airco of deurcommunicatie zijn gemakkelijk (op afstand) te bedienen met Busch-free@home en kunnen vervolgens naar uw persoonlijke wensen geregeld worden. Wij van Berg technische installaties zijn gespecialiseerd om u van alle gemakken te voorzien. 

Deze slimme huisbesturing is bij uitstek geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. U kunt de verschillende functies afzonderlijk gebruiken of ze combineren met andere toepassingsscenario’s. Dit betekent dat u het type en aantal functies bepaalt die u op een intelligente manier wilt beheren. Ontdek hier de voordelen van dit intelligente systeem.

Verwarming en airconditioning

Uw verwarming wacht op u. Niet omgekeerd

Een voorverwarmde badkamer na het opstaan, een warme woonkamer tot het einde van de avond – met domotica in huis kunt u de gewenste kamertemperatuur op elk moment van de dag of nacht regelen. In elke ruimte afzonderlijk en volledig geautomatiseerd.

Deurcommunicatie

Wooncomfort begint bij de voordeur

Of u nu een deuropener, een oproepopname, een lichtschakelaar of videobewaking nodig heeft, met een domotica systeem voor deurcommunicatie kunt u alle functies bedienen. Via een paneel aan de muur, maar ook op afstand vanaf uw tablet of smartphone. Dat is het gemak van Busch-Welcome® deurcommunicatie.

Zonwering besturing

Automatisch uw zonwering openen en sluiten

Domotica in huis biedt veel gemak bij het bedienen van uw zonwering. Met Busch-free@home® kunt u het openen en sluiten van gemotoriseerde rolluiken, luifels of zelfs garagedeuren volledig geautomatiseerd regelen.

Domotica voor verlichting

Verlichting dat zich automatisch aan uw wensen aanpast

Lezen op de bank, koken of een gezellig diner met vrienden aan de eettafel. Elke situatie vraagt om een eigen soort verlichting. Met de Busch-free@home® domotica toepassingen voor verlichting maakt u zelf lichtscènes voor elke gelegenheid. Met één simpele druk op de knop zorgt u voor een prettige sfeer.

Multimedia

Centraal uw TV en muziek op afstand regelen

Waan uzelf in een live concert of ontspan in uw thuisbioscoop. Het Busch-free@home® systeem is naast huisbesturing ook een entertainmentcentrum. Hi-fi, audio en video systemen kunnen worden aangesloten op uw geluidsinstallaties. Zo kunt u genieten van uw favoriete afspeellijst of films met top geluid.

Spraakassistent Alexa

Eenvoudige opdrachten laten besturen

De populaire digitale spraakassistent van Amazon kan vanaf worden geïntegreerd in Busch-free@home®. Nu kunnen in Smart Homes met eenvoudige opdrachten als “Alexa, schakel het keukenlicht aan” of “Alexa, zet de temperatuur in de woonkamer op 21 graden” licht, jaloezieën, verwarming en complete scènes worden aangestuurd. Voor het gebruik is een registratie bij myBUSCH-JAEGER noodzakelijk.

Betrouwbare partnerschappen

Maak van uw hele woning een audiosysteem. Koppel uw Busch-free@home® systeem aan de SONOS multiroom geluidssystemen voor muziek, films en televisie. Geniet overal van het best mogelijke geluid bedienbaar vanaf uw smartphone en tablet.

 
 

Het Smart Home systeem van Busch-Jaeger is met KNX eenvoudig te koppelen aan de huishoudelijke apparaten van Bosch, zoals wasmachines, vaatwassers en ovens.

 
 

Busch-Jaeger en Philips geven een nieuwe impuls aan domotica toepassingen voor verlichting. Door Philips HUE verlichting te integreren binnen het Busch-free@home® systeem kunt u ook LED verlichting van afstand bedienen en automatisch aan uw wensen laten aansluiten.